Opdrachten Vervuld

Senior inkoper voor complexe aanbestedingen

Startdatum: direct — Einddatum: Lange periode (onbekend)
Partner opdracht OpdrachtgeverFunctiebeschrijving:

De afdeling Contracting verzorgt de inkoop en het contractmanagement van LVNL. Hierbij gaat het om uiteenlopende opdrachten voor het primaire proces, het leveren van luchtverkeersdiensten, en om opdrachten bij ondersteunende processen.


Dagelijkse werkzaamheden:

Hierbij kan gedacht worden aan een borrel bij de 'buren' tot de aankoop van de (radar)schermen. Ook kan gedacht worden aan lange termijn contracten voor schoonmaak en aan raamcontracten voor inhuur van personeel.


Wat zoekt de opdrachtgever:
  • Een senior inkoper met aantoonbare kennis en ervaring met het succesvol uitvoeren van complexe Europese Aanbestedingen.
  • LVNL voert haar aanbestedingen uit op het Negometrix-platform. U dient als kandidaat ruime ervaring te hebben met het systeem Negometrix.
  • U bent een expert die ervaring heeft met het succesvol afronden van zware (technische en/of IT)-achtige Europse aanbestedingen. 
  • U heeft ruime ervaring heeft met het succesvol toepassen van de concurrentiegerichte dialoog.

Wat wordt er geboden:

Een opdracht voor langere tijd en met een proeftijd tot 31-12-2015


Aanvraag reden:

Uitbreiding team


Uren en werkdagen:

in overleg


Klantgegevens:

LVNL is verantwoordelijk voor het beheer van het civiele luchtruim boven Nederland en een deel van de Noordzee en alles wat daarbij komt kijken.- Met in totaal 10 medewerkers biedt de afdeling Contracting diensten aan vanaf specificeren inkoopbehoefte tot en met contractbeheer. De Buyers en Senior Buyers werken veelal op projectbasis. Zij verwerven kritische diensten en goederen waarbij de nadruk ligt op het verkrijgen van de juiste kwaliteit tegen een marktconforme prijs, waarbij een goede relatie met de leverancier nagestreefd wordt.


Referentiecode:

PRZ-30412Aanmelden:
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.