We helpen je altijd verder als ZZP'er

Overzichtelijk veel voordeel

 

ZTalks Magazine

ZTalks magazine is het eerste en meest inspirerende magazine voor zzp’ers in Nederland. Heldere en praktische artikelen met als doel de kleine ondernemer te laten groeien, oplossingen te bieden en voordeel te bezorgen. Het magazine helpt de zzp'er naar de "Next Level" van ondernemerschap.

Ontvang 4 x per jaar het magazine. Je betaalt alleen €10,- voor de portokosten.

 Ja dat wil ik

 
 

Slim boekhouden

Wij geloven in slimme boekhoudsoftware. Daarom werken wij samen met MoneyMonk. Software waarmee jij grip en zicht houdt op je financiële situatie!

Online boekhouden is niet langer meer een tijdrovende en ingewikkelde klus die jou in het échte ondernemen belemmert... Met MoneyMonk ben je als ZZP'er financieel up-to-date! Overal, op elk moment...

 

Meer informatie

MoneyMonk laptop.png

 
 
 
 
 
 

Fiat 500.png

Voordelig Autoleasen

Bent u op zoek naar een goedkope en flexibele leaseoplossing? Lease uw auto dan bij Arval per kilometer. U betaalt naar gebruik en uw contract is op elk moment, zonder hoge boete, op te zeggen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor nog meer korting vraagt u naar de ProZZPect deal. Maak nu ook kans op een halfjaarabonnement op Autoweek!

 

Meer informatie

 
 
 
 
 
 

Jezelf op zijn best

Laat een professionele indruk achter op Prozzpect.

Laat je portretteren door onze PROFIELFOTOGRAAF. Met een zakelijke en toch zeer persoonlijke portret foto heb je een overtuigende aanvulling op je profiel. Laat zien wie JIJ bent! 

 

Meer informatie

Profielfotograaf.jpg

 
 
 
 
 
 

zzp-agenda.png

Alle netwerkbijeenkomsten.

Bij ZZP Agenda vind je alle relevante netwerk bijeenkomsten, netwerk evenementen, workshops en cursussen voor ZZP'ers bij jou in de buurt.

Makkelijk de juiste evenementen vinden door te filteren op categorie of op provincie.

 

Naar ZZP Agenda

 
 
 
 
 
 

Heb je een aanbieding? Een leuke promotie?

Neem contact met ons op via info@prozzpect.nl