Newlogozzp.png

↓ Scroll naar beneden voor meer informatie ↓

Bestuurdergezocht.png

MoneymonkZZPtalks.png

Geïnspireerd door TEDx maar dan speciaal voor ZZP'ers

7e editie ZZPTalks - 17 maart 2016 - Utrecht Jaarbeurs

"Jubileum editie, 2 jarig bestaan & lancering ZTalks magazine"

Het meest inspirerende netwerkevent voor ZZP’ers in Nederland met, bijzondere inzichten, inspirerende verhalen en verhelderende presentaties. Maar ook netwerken, een marktplaats voor vraag en aanbod en de lekkerste hapjes en drankjes gemaakt door kleine zelfstandigen. Dat is ZZP Talks.

 

3 Succesvolle en prominente ondernemers vertellen in begrijpelijke taal in maximaal 15 minuten over uiteenlopende onderwerpen, maar in het bijzonder de eigen persoonlijke ondernemers verhaal. De Talks dienen ZZP’ers aan te zetten tot ontwikkeling van zichzelf en hun onderneming.

 

De aanwezigen ervaren grote diversiteit aan onderwerpen die tijdens een ZZP Talks de revue passeren als een breinfeest. Je merkt hoeveel je wel niet weet en ontmoet inspirerende sprekers en andere deelnemers aan het event.

Koop hier je Ticket

Early Bird ticket - €12,50 | ZTalks Magazine - €10,- | Combi Deal - €15,-

 

De Sprekers

Eerdere bezoekers over ZZP Talks

"ZZP Talks is echt een avondje uit voor zzp-ers: je doet inspiratie op via de talks en in een ongedwongen setting ga je daarna netwerken. Wetenswaardheid: tijdens ZZP Talks heb ik Berry van Es en Frank Paats leren kennen, inmiddels Weblish teamleden."

Manuela van Prooijen - Weblish

"Bij ZZP Talks hangt een goede sfeer en ontmoet ik andere gemotiveerde ondernemers. De eerdere edities hebben mij al veel opgeleverd. Diverse partnerships maar ook echt klanten die ik ondersteun met hun sales. Ik kijk enorm uit naar de volgende editie."

Victor Huiting - Rivercloud.

 

Margrietwit-150x150.jpg

Margriet de Schutter – Voormalig topsporter & auteur

‘Door kwetsbaarheden te durven tonen, juist enorm krachtig!’
 
Margriet de Schutter is voormalig shorttrackschaatster. Ze maakte de awardwinnende documentaire Diepgaan voor Vancouver‘ en is auteur van het boek ‘Stoppen & Doorgaan‘. Naast ook oprichter te zijn van het online platform Extopsporter.nl, volgt Margriet haar persoonlijke passie voor TV maken, waarin ze de inhoud in wil. Verder is ze nog steeds nauw betrokken bij de sport en verleent ze via haar bedrijf Crossover Media, media en journalistieke werkzaamheden, alsmede modellenwerk en reist ze het land door als spreker.
 
 
 
 

Alexandralach-150x150.png

Alexandra Smith – Ondernemerscoach & storytellingexpert

‘Falen is het geheime ingrediënt van succes’
 
Ze is spreker. Staat regelmatig als model of acteur voor een camera, geeft presentatietrainingen en coacht bedrijven met hun verhaal. En ze schrijft boeken, zoals 100 dagen dankbaarheid, dagboek van een zzp’er in crisistijd. Een verhaal over hoe ze in crisistijd in 100 dagen haar omzet verdubbelde én haar tegenslagen: ‘die brengen je verder’. Het boek veroverde harten van zzp’ers én de media. 
 
 
 

Janwit-150x150.jpg

Jan Hart – Voorlichter intellectueel eigendom

‘Een merkregistratie heeft een meerwaarde voor ondernemers’
 
Als voorlichter bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) werkt hij al jaren aan meer bewustwording bij ondernemers over de bescherming van intellectueel eigendom. Meer specifiek, wat een ondernemer kan doen voor een goede naamsbescherming. “Te vaak ontmoet ik ondernemers die de communicatie rond hun bedrijf opnieuw moeten opbouwen omdat zij hun naam kwijt geraakt zijn.”
 
 

Eerdere edities gemist? Bekijk [hier] de sprekers van de vorige 6 edities.

 

 
 

Het netwerkcafé

 

ZZPTalks is een netwerkplatform waar ZZP’ers bij elkaar komen. Ook ZZP’ers die niet lid zijn van één van de netwerkverenigingen vinden op deze wijze aansluiting tot de verschillende netwerken. ZZP Talks is het grootste overkoepelend evenement waar men nieuwe mensen ontmoet en waarbij verschillende individuen en ZZP verenigingen en partners elkaar vinden.

 

Het ZZPTalks is een unieke formule waarbij ruimte wordt geboden voor (lokale) startende ondernemers. Zzp’ers en ondernemers kunnen op aanvraag zich profileren door hun producten en/of diensten tijdens het netwerkcafé aan te bieden en te promoten. Vanuit maatschappelijk oogpunt stimuleren wij hiermee de (lokale) economie.

 

Tijdens het netwerkcafé kan je netwerken (gebruik de netwerkapp!), de talks napraten of één van de volgende dingen bekijken en doen: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gebruik de netwerkapp

ZZP Talks maakt gebruik van de Netwerkapp. Deelnemers van ZZP Talks komen zo nog makkelijker in contact met elkaar vóór, tijdens en na het event. Download gratis en eenvoudig de app voor je mobiel. Bekijk het programma, deel kennis of stel een vraag aan andere deelnemers en sprekers. Haal nog meer uit je netwerk.

 

Download voor Apple / Android  (event code = ZZPT)

 
 

App-Store-Badge.png

 

get_it_on_play_logo_large.png

 
 

ZZP Talks is: 

• Geen commerciële praatjes of powerpointpresentaties maar 3 korte inspirerende Talks.

• Geen geforceerd netwerken maar vrij netwerken op je eigen manier

• Een platform waar je elkaar vindt

• Een podium voor de startende ondernemer

• Een avond met hapjes en drankjes

Programma 

19:00 - Deuren gaan open

19:30 - Kort welkomstwoord

19:35 - 3 inspirerende korte ZZP Talks

20:45 - Begin netwerkcafé 

22:30 - Einde avond  

 
 

Business Partners van ZZPTalks.

 

rb_logo_rgb.png

Bites&Business_CMYK_300dpi.jpg

MoneyMonk.png

Logo-Gemeente-Utrecht.jpg

 

 

logo-freelancefactoring.jpg

arval_bl_e_q_1024.jpg

BBIE.png

 

 

nn-logo.png

 
 
 

Uw bedrijfslogo?

Locatie partner

jaarbeurs-utrecht 2.jpg

We hebben een interessant partnerprogramma. Mail naar christol@prozzpect.nl

Locatie

ZZPTalks wordt gehouden in het hart van Utrecht. De Jaarbeurs stelt, als locatie partner speciaal voor deze gelegenheid het nieuwe gedeelte op de 3e etage beschikbaar. 

 

Jubileum editie ZZPTalks - Utrecht Jaarbeurs Beatrixgebouw